Nieuws

Muziekvideo's verrassen de NFF OC!


Op dinsdag 19 april vond de jaarlijkse ALV van de NFF OC plaats. Eindelijk kon de OC weer op locatie bij elkaar komen in het geliefde Louis Hartlooper Complex. Het bestuur presenteerde de financiële jaarstukken en blikte kort terug én vooruit op de NFF OC activiteiten. Na de gekke jaren die achter ons liggen, is er nu de goede hoop dat OC weer volop in het NFF kan duiken dit najaar. Meer informatie over de arrangementen volgen later.

Aansluitend op de ALV vond een verrassend filmprogramma plaats. NFF programmeur Claire van Daal had de mooiste muziekvideo's van het afgelopen jaar geselecteerd. Muziekvideo's maken al jaren onderdeel uit van de NFF programmering en zijn meer dan de moeite waard om te bekijken. Ze zijn kunstwerken op zich! Makers Thessa Meijer, Vincent de Boer (winnaar NFF Debuutcompetitie 2021) en Bram Broerse sloten aan voor een Q&A, om te vertellen over de maakprocessen achter hun respectievelijke video's. Deze jonge makers maakten veel indruk met hun visie op het maken van muziekvideo's en film in het algemeen. Er was meer dan genoeg om over na te praten! En dat gebeurde natuurlijk ook tijdens de afsluitende borrel.

Het volgende NFF OC event staat gepland op dinsdag 21 juni. Het is dan weer tijd voor Van Eigen Bodem! Meer informatie over dit evenement volgt.

Terug