Nieuws

Nieuws


3 november 2020 Uitnodiging IDFA en een terugblik: dit was NFF 2020!

Het NFF 2020 zit er weer op. Het was een unieke en soms onwerkelijk editie waar een groot deel van het programma online plaatsvond, op locatie door het hele land én in onze thuisstad Utrecht.

Lees meer...

9 september 2020 Save the Dates - NFF 2020

De eerste herfstblaadjes vallen alweer van de bomen, en de Neude wordt binnenkort opgeluisterd door een jaarlijks terugkerende bezoeker: het Gouden Kalf!

Lees meer...

5 augustus 2020 Flashback naar 7 juli 2020

Handen schoon bij binnenkomst, aan tafel met maximaal vier personen, filmpjes kijken met koptelefoons op… het was anders dan anders, maar minstens zo gezellig en interessant als eerdere Van Eigen Bodem-edities.
 

Lees meer...

17 februari 2020 Mooie start 2020 met nieuwjaarsborrel en exclusieve voorpremière

In de eerste week van februari 2020 vond de nieuwjaarsborrel, en daarmee het eerste NFF OC evenement van dit jaar, plaats. Het was een zeer geslaagde avond met een grote opkomst, een exclusieve voorpremière - de film is ondertussen als bekroond met een Gouden Film -, een openhartige Q&A en een uitgebreide borrel, kortom, een mooie aftrap van het nieuwe jaar voor de NFF OC.

Lees meer...

11 december 2019 De NFF OC op bezoek bij het IDFA!

Op donderdag 28 november bezocht de NFF Ondernemersclub het International Documentary Festival Amsterdam (IDFA). Met de NFF-bus begaven we ons naar de hoofdstad waar we in het festivalcafé Café de Jaren genoten van een heerlijk diner en werden ontvangen door festivaldirecteur Cees van ’t Hullenaar. Later op de avond keken we naar de documentaire The Kingmaker. Tijdens de naborrel in De Jaren was nog voldoende tijd om uitgebreid na te praten. Het uitgebreide verslag lezen?

Lees meer...