Van eigen bodem - 7 juli 2020

Van eigen bodem - 7 juli 2020


Waar: De LiK, Utrecht

7 juli 2020


Login om u aan te melden

Wij gaan elkaar weer in levenden lijve ontmoeten! Op 7 juli om 18.00 uur ligt de rode loper voor je klaar bij De LiK aan het Wolvenplein voor een avondvullend programma. Op de luchtplaats van de voormalige gevangenis heeft Bakx & Meijer een prachtig terras gemaakt, geheel opgesteld volgens de RIVM-regels. Het terras is gereserveerd voor de NFF OC. 

Van Eigen Bodem. Inmiddels een NFF Ondernemers Club-traditie met hoofdrolspelers uit de Utrechtse filmwereld in de spotlights. Na Noortje Herlaar, Martijn Fischer en Job, Joris & Marieke verwelkomen we op dinsdag 7 juli met trots de jarenlang in Utrecht wonende Guido Pollemans. De bijzondere acteur en maker volgde zijn opleiding aan de Toneelschool Utrecht en is bekend van film- en televisierollen als Björn Couwenberg in de bekroonde thrillerserie Overspel; als 'D'n Dave' in de films New Kids Turbo/New Kids Nitro en als Martijn in de recente tv-hit Papadag.

Guido Pollemans. Guido is een alleskunner. Hij observeert, bedenkt, bouwt, beweegt en speelt. Hij spreekt hoorspelen in, maakt theater en interactieve kunst. Je gaat hem beter leren kennen op 7 juli. Onze vaste Van eigen bodem-presentator, Hans van Rijsbergen, gaat tussen de gangen door in gesprek met Guido.

Aanmelden.  Meld je uiterlijk 3 juli aan via deze agenda of stuur een mail naar V.Elders@filmfestival.nl. Je wordt op 7 juli om 18:00 uur verwacht bij De LiK (Wolvenplein 27, 3512 CK Utrecht) voor een prachtig 'live' programma.

 

Voor meer informatie:  Vera Elders
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail:  V.Elders@filmfestival.nl