LAATSTE KAARTEN Rode Loper Event: Djakarta & (R)Evolutie

LAATSTE KAARTEN Rode Loper Event: Djakarta & (R)Evolutie


27 september 2021 om 17:30


De traditionele Djakarta-avond. Na het diner bij Djakarta bezoekt de NFF OC de première van (R)Evolutie. Aansluitend borrelen we op een externe locatie.

(R)Evolutie - Servé Hermans.

Het is 2040 en dankzij biotechnologie en artificiële intelligentie is de functie van de mens veranderd en daardoor steeds meer overbodig geworden. Grote delen van Nederland zijn overstroomd, miljoenen mensen zijn gevlucht naar Limburg: the last resort. Een terreurorganisatie die zich de naturalisten noemt probeert met geweld de aandacht te vestigen op misstanden in de samenleving.
De film volgt een aantal mensen in deze wereld waarin alles mogelijk is. Alecto – een alles controlerende, zelflerende kunstmatige intelligentie – is altijd behulpzaam bij al hun beslissingen. 

Lana en René staan met hun kinderwens voor talloze keuzes. Een meisje of een jongen? Toch niet de neus van de vader? En hoe intelligent mag het kind worden? Dokter Stefan krijgt ongevraagd relatie-advies van Alecto op basis van data. Het nieuws dat hij en zijn vriend samen geen toekomst meer hebben, komt totaal onverwacht. En wanneer de succesvolle Tatjana uitspreekt dat Alecto de enige is die haar echt begrijpt, stelt Alecto een intiemere band voor die wellicht verder gaat dan dat Tatjana zich op dat moment realiseert. 

Met hoofdrollen voor onder andere Angela Schijf, Jouman Fattal en Aniek Pheifer en bijrollen voor onder andere Jeroen van Koningsbrugge en Porgy Franssen. 

Aanmelden

Aanmelden kan bij Matthijs van der Laan, via matthijs@filmfestival.nl. Er geldt een maximum afname van 8 tickets per lid. 

Arrangementsprijs : € 115,- laatste kaarten

Arrangementsprijs excl. diner: € 75,-

Voor meer informatie:  [comment]
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail:  [rooster_email]