Officiële opening NFF 2021: Mijn vader is een vliegtuig

Officiële opening NFF 2021: Mijn vader is een vliegtuig


Waar: Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht

24 september 2021


Login om u aan te melden

Op vrijdag 24 september 2021 opent Mijn vader is een vliegtuig van Antoinette Beumer de 41e editie van het Nederlands Film Festival. Auteur en regisseur Beumer verfilmde haar gelijknamige roman, waarmee ze in 2018 debuteerde. Mijn vader is een vliegtuig vertelt over een vrouw die een aangrijpende zoektocht naar haar verleden start en contact zoekt met haar vader die meer dan dertig jaar in een psychiatrische instelling verblijft. Hoofdrolspelers Elise Schaap, Pierre Bokma, Maarten Heijmans, Stefan Rokebrand, regisseur Antoinette Beumer en genodigden geven acte de présence op de rode loper in Utrecht. En uiteraard zijn wij als OC daar bij!

Voorafgaand aan de officiële opening van het NFF dineren we in een nabijgelegen restaurant. Het precieze tijdschema en restaurantlocatie laten we jullie nog weten. We verzoeken jullie graag voor dit programma feestelijk gekleed te komen. 

Dit programma, inclusief diner, is te bezoeken binnen het OC-lidmaatschap. Het is mogelijk één introducé(e) mee te nemen naar deze avond.

Voor meer informatie:  [comment]
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail:  [rooster_email]