Rode Loper Event: Officiële opening NFF 2021 'Mijn vader is een vliegtuig'

Rode Loper Event: Officiële opening NFF 2021 'Mijn vader is een vliegtuig'


Waar: Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht

24 september 2021 om 17:30


LET OP: Aanmeldingstermijn is gesloten! Neem contact op met Matthijs van der Laan, matthijs@filmfestival.nl.


Op vrijdag 24 september 2021 opent Mijn vader is een vliegtuig van Antoinette Beumer de 41e editie van het Nederlands Film Festival. Auteur en regisseur Beumer verfilmde haar gelijknamige roman, waarmee ze in 2018 debuteerde. Hoofdrolspelers Elise Schaap, Pierre Bokma, Maarten Heijmans, Stefan Rokebrand, regisseur Antoinette Beumer en genodigden geven acte de présence op de rode loper in Utrecht. En uiteraard zijn wij als OC daar bij! Voorafgaand aan de officiële opening van het NFF dineren we in een nabijgelegen restaurant. Het precieze tijdschema en restaurantlocatie laten we jullie nog weten. We verzoeken jullie graag voor dit programma feestelijk gekleed te komen. 

Mijn vader is een Vliegtuig - Antoinette Beumer

Eva lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Eva wordt steeds angstiger en begint de grip op de werkelijkheid te verliezen. Als ze besluit contact op te nemen met haar vader die al meer dan dertig jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, blijkt dat het begin van een onthutsende ontdekkingstocht naar het verleden.

Aanmelden

Dit programma, inclusief diner, is te bezoeken binnen het OC-lidmaatschap. In verband met corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk één introducé(e) mee te nemen naar deze avond. Aanmelden voor het openingsavond kan door te reageren op de officiële uitnodiging die door NFF op 26 augustus is gestuurd.

Aanmelden voor het diner kan direct bij Matthijs van der Laan, via matthijs@filmfestival.nl. 

Voor meer informatie:  [comment]
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail:  [rooster_email]