Djakarta avond

Djakarta avond


Waar: Stadsschouwburg Utrecht
bekijk op kaart

25 september 2017 om 18:00


Login om u aan te melden

Neem je relaties mee naar deze ouderwets gezellige avond! Indonesisch restaurant Djakarta opent wederom haar deuren open voor een exclusief diner. Ook de filmmakers achter Tokio Trial, de premièrefilm van deze avond, komen langs voor een inleidend gesprek waarbij zij natuurlijk ook open staan voor al jullie eigen vragen.

Tokio Trial is de spannende film die deze avond op het menu staat, maar niet voor we over de rode loper zijn gegaan voor de nodige glamourshots! Het belooft een gezellige, feestelijke avond te worden met een film waar nog lang over nagepraat wordt.

Dresscode: politiek correct

Over de film

Het einde van de Tweede Wereldoorlog is slechts het begin van de strijd voor gerechtigheid. In het voorjaar van 1946 moeten 11 geallieerde rechters het lot van Japanse oorlogscriminelen bepalen in een gespannen internationale rechtszaak. Één van deze rechters is de Nederlander Bert Röling, een rol van Marcel Hensema (o.a. Hollands Hoop, de Marathon, Knielen op een bed Violen). Röling worstelt gedurende het proces, dat drie jaar duurt, regelmatig met zijn rol binnen het tribunaal.

Met onder andere Irrfan Khan (Jurassic Park , Life of Pi, Slumdog Millionaire), Hadewych Minis (Bloed, Zweet & Tranen, De Helleveeg) en Jonathan Hyde (Titanic, Jumanji).

Voor meer informatie:  Eva Geurdes
Telefoon:  0623681763
e-mail:  nffoc@filmfestival.nl

Het was al een prachtige, zonnige dag … en het werd een weergaloze avond! Wie er niet bij was op donderdagavond 15 juni in De Moestuin, heeft echt wat gemist. En dan hebben we het niet eens over de schitterende locatie en over het heerlijke eten (en drinken) van gastheer De Moestuin…  “Deze avond was een regelrechte traktatie.”   

Er zijn van die avonden die je nooit meer vergeet. 15 juni was er zo een. Bestuur en organisatie van het NFF OC hadden deze avond gekozen voor een bijzonder thema: ‘Van Eigen Bodem’. De invulling begon al bij de locatie: De Moestuin is een biologische tuinderij, annex lunchcafé/feest- en vergaderlocatie, gelegen niet ver van het centrum, maar toch aan de rand van de stad. Zo’n geweldig unieke locatie waar motorgeronk plaatsmaakt voor tjilpende vogels en business bij voorkeur pleasure ontmoet.

Noortje Herlaar
Inhoudelijk draaide de avond om Noortje Herlaar. U kent haar ongetwijfeld uit het theater (o.a. musical Mary Poppins) of van televisieseries- en films als ‘Moeder, ik wil bij de revue’ en ‘De zaak Menten’ of van ‘Ramses’. Deze 32-jarige actrice is hot, en niet alleen vanwege haar relatie met co-acteur Barry Atsma. Dat is overigens wel de reden dat ze nu in Utrecht woont, of zoals ze op deze avond eerlijk toegaf, in Leidsche Rijn. Noortje is hot omdat ze megagetalenteerd is. Daar kwamen de ca. 40 ondernemers op deze avond - voor zover ze dat nog niet wisten - wel achter. Zo wist ze in het vraaggesprek met Hans van Rijsbergen vlot en geëngageerd haar ervaringen in films en series, maar ook haar plannen voor de toekomst met ons te delen. Het kippenvel-moment van de avond ontstond echter toen ze als verrassing een nummer ten gehore te bracht; wat een stem, wat een performance!

Traktatie
“Ik vond het een erg geslaagde avond,” zegt Laura van der Leden, van Alta Creatieve Marketingcommunicatie. “Het interview was sprankelend, net als de totale sfeer van de avond.” De financieel specialist van Alta was al vaker present op evenementen. “Maar deze combinatie van luisteren, kijken, eten en gezellig kletsen spreekt mij nog meer aan. Alle credits naar de organisatie, het was een regelrechte traktatie.”

Verbinden
Ook introducé Jeroen Jager van NOON creation was present en maakte op deze avond kennis met het NFFOC. “Een interessante club die op een creatieve manier mensen verbindt. Je ervaart meteen de verschillen met andere netwerk- en businessclubs; niet alleen in het soort mensen, maar ook in de manier waarop er contact wordt gelegd: erg ontspannen.” Ook Jeroen, die met zijn bedrijf aan storytelling en e-learning doet, ervoer dat Noortje in de beslotenheid van zo’n intieme setting, zich volledig open durfde te stellen. En dus mede voor een inderdaad, weergaloze avond zorgde…