Djakarta avond

Djakarta avond


Waar: Stadsschouwburg Utrecht
bekijk op kaart

25 september 2017 om 18:00


Login om u aan te melden

Neem je relaties mee naar deze ouderwets gezellige avond! Indonesisch restaurant Djakarta opent wederom haar deuren open voor een exclusief diner. Ook de filmmakers achter Tokio Trial, de premièrefilm van deze avond, komen langs voor een inleidend gesprek waarbij zij natuurlijk ook open staan voor al jullie eigen vragen.

Tokio Trial is de spannende film die deze avond op het menu staat, maar niet voor we over de rode loper zijn gegaan voor de nodige glamourshots! Het belooft een gezellige, feestelijke avond te worden met een film waar nog lang over nagepraat wordt.

Dresscode: politiek correct

Over de film

Het einde van de Tweede Wereldoorlog is slechts het begin van de strijd voor gerechtigheid. In het voorjaar van 1946 moeten 11 geallieerde rechters het lot van Japanse oorlogscriminelen bepalen in een gespannen internationale rechtszaak. Één van deze rechters is de Nederlander Bert Röling, een rol van Marcel Hensema (o.a. Hollands Hoop, de Marathon, Knielen op een bed Violen). Röling worstelt gedurende het proces, dat drie jaar duurt, regelmatig met zijn rol binnen het tribunaal.

Met onder andere Irrfan Khan (Jurassic Park , Life of Pi, Slumdog Millionaire), Hadewych Minis (Bloed, Zweet & Tranen, De Helleveeg) en Jonathan Hyde (Titanic, Jumanji).

Voor meer informatie:  Eva Geurdes
Telefoon:  0623681763
e-mail:  nffoc@filmfestival.nl